Vi flytter! Nytt sted – ny tid


Nytt sted: LILLE OLE BULL SCENE
Ny tid: 13.30 (dørene åpner 13.00)
Neste konsert: 2. september

Siden vi avsluttet vårsesongen 17. mai i år har det skjedd viktige endringer. Scandic Hotel Neptun har bygget om og endret innredningen på Ludvig Bar som gjør at den, etter vårt syn, egner seg dårlig som jazzkafe/jazzscene. Med det som bakgrunn har styret gått i forhandlinger med Ole Bull Scene AS v/Sølvi Rolland om et mulig samarbeid. Rolland/Ole Bull Scene var meget interessert i et samarbeid og styret i Swing’n’Sweet har besluttet at vi inngår avtale med Ole Bull Scene AS

Det betyr at det er Lille Ole Bull Scene som blir stedet for jazzkafeene fra sesongstart 2. september. Det betyr også at vi er tilbake i de samme lokalene som huset «Den Stundesløse», som var tilholdssted for Jazzklubben fra 1996 til 2003 med unntak av en periode på ca. 2 år da klubben hadde midlertidig tilhold på andre steder på grunn av kommunens skjenkebestemmelser. Måten Lille Ole Bull Scene er innredet på er inspirert av den berømte Ronnie Scott’s Jazz club i London – så det bør absolutt ligge til rette for Jazzklubbvirksomhet i lokalene.

Endret tidspunkt

På grunn av at scenen skal benyttes til andre aktiviteter på kveldstid er vi nødt til å fremskynde konsertstart til kl. 1330. Dørene åpner kl. 13:00.

Hotel Neptun (Scandic) har en stolt tradisjon som scene for jazzkonserter fram gjennom årene og Swing’n’Sweet har hatt et meget godt samarbeid med hotellet i de årene vi har vært der. Det er derfor med et visst vemod vi nå flytter ut.

Det er Alverflaten Jazzband som får æren av å åpne høstsesongen på ny scene, lørdag 2. september.

Da ønsker vi alle velkommen til flotte konsertopplevelser på Lille Ole Bull Scene!